Om V Soft Lift:

– V Soft Lift är en lättare icke kirurgisk behandling med tunna trådar som ger ett ansiktslyft, ökar elasticiteten och är helt biologiskt nedbrytande. Biverkningar är minimala i form av lättare svullnad eller mindre blåmärke lokalt.
Direkt efter behandlingen kan man återgå till normal aktivitet. Materialet är av polydiaxon = PDO, som är både vävnadsvänligt och bikompatibelt. Samma material som en del kirurgiska suturer.
V Soft Lift är ett alternativ till traditionell kirurgi. Ger inga ärr och utmärkt estetiskt resultat. Kan upprepas flertal gånger, till skillnad från ansiktslyftning med kirurgi.
V Soft Lift är små, tunna nålar med tunna självabsorberande trådar som är tvinnade och består av ytterst små hullingar. Det är ett enkelt ingrepp som tar 30-60 minuter. Man får både ett omedelbart direkt föryngrande resultat samt ytterligare resutat inom 1-2 månader till följd av att fibroblaster stimuleras och ger en ökad kollagenproduktion. Kollagentrådarna är som skelettet är för kroppen, den ger huden spänsthet och fasthet. Huden får även en bättre kvalitet och lyster.
Fördelen är inga ärr, snabb och säker metod. Effekten håller i 12-24 månader.
Enbart Läkare som är utbildade och certifierade får utföra behandlingen.

Hur går en behandling till med V SOFT LIFT?

En tunn tråd på en nål förs in i dermis likt en fillerbehandling. Tråden är försedd med små hullingar och placeras på önskad position för att åstad komma ett lyft och man återfår ett ungdomligt ansiktsdrag. Samtidigt stimuleras kollagenet och det uppstår en dubbelt föryngrande effekt. Behandlingen utförs med samma bedövning som med fillers eller Botox eller i de flesta fall ingen alls och tar cirka trettio till sextio minuter. Resultatet syns direkt efter ingreppet men den slutliga effekten syns fullt ut efter fyra till åtta veckor.

Vad är fördelen med en V SOFT LIFT behandling?

V SOFT LIFT ger inga ärr, dock eventuellt en svullnad. Behandlingen är mycket prisvärd jämfört med andra metoder och man minimerar risken för komplikationer.

Hur länge håller ett V SOFT LIFT?

Effekten håller i 12-24 månader eller ännu längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Exempel på förkortad effekt är tex. rökning och överdriv en solning samt gamla acne ärr under och i huden. Finns det risk för komplikationer eller biverkningar? Svullnad och eventuella blåmärken kan förekomma.

Boka behandling

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan. Vi återkommer till dig med en bekräftelse på din bokning.