Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter sex 35-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade!

LIPOMASSAGE är en 100 % naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuumsug, behandlar genom att den separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.

Slimma kroppen och ge huden ny spänst och lyster!

 • Minska lagrat fett
  LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.
 • Reducera celluliter och skulptera kroppen
  Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettett och minska.
  Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.
 • Spänstigare hud och mer lyster
  Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning

Hur går en behandling till?

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Behandlingen sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar hudens kollagen och elastin och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

Boka behandling

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan. Vi återkommer till dig med en bekräftelse på din bokning.