New Hair hjälmen består av både Laser- och Massagefunktion. Detta stimulerar hårbotten, hårsäckar och blodkärlen.

Resultatet av detta är att hårbotten lättare tar upp näring och syre där hårväxten är dålig. New hair hjälmen är en smärtfri behandling utan biverkningar.

Hur funkar det?

Behandlingen utförs med Low Level Laser Therapy (LLLT) där en så kallad New Hair-hjälm placeras över huvudet. Från hjälmen skickas laserstrålar mot skalpen vilket stimulerar hårbotten, hårsäckar och blodkärl. Detta gör det enklare för lasern att tränga in på djupet i hårsäckarnas cellkärnor och stimulera energiproduktionen.

Behandlingen hjälper stråna till en ökad livslängd vilket kan bidra till minskat håravfall, och – i vissa fall – tillväxt av nytt hår. Varje behandling tar ca 18 minuter och man genomgår max en behandling per dag. LLLT-behandlingen är utvecklad i USA och godkänd av U.S. Food And Drug Administration (FDA) som en legitim och godkänd behandling för hårtillväxt.

I vilka fall rekommenderas new hair behandlingar?

Vi rekommenderar denna behandling till Er som tappar hår, har fått tunnare hår eller försvagat hår. Men även till Er som vill stärka hår och hårsäckar, eftersom precis så som vi vårdar hud då vi föråldras så måste vi vårda vårt hår och stimulera vår hårtillväxt.

Modulerna är i direktkontakt med hårbotten vilket minimerar ljusreflektionerna och spridningen så ljuset kan penetrera dermis för att förbättra blodflödet i blodkärlen. Vi rationerna stimulerar inte bara blodkärlen utan mjukar även upp huden. Hårrötter och blodkärl blir friskare, och håret blir tjockare och starkare tack vare laser-stimuleringen.

Boka behandling

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan. Vi återkommer till dig med en bekräftelse på din bokning.