LipoLaser
Vi använder oss av den absolut senaste teknologin för fettreducering. Vår 3D LipoLaser är helt ny & den mest effektiva på marknaden med totalt 6 laserplattor för behandling av större område snabbare. Med en våglängd på 940nm når maskinen ner till fettlagret för effektiv fettlösning & en våglängd på 650nm för kraftfull, systemisk lymfavgiftning. Detta påskyndar blodcirkulationen samt metabolismen. Systemet är ultimat utvecklat för att reducera envisa fettdepåer som inte svarar på etc.

Lipolaser – fettreducein med laser
Systemet utvecklades till att reducera envisa fettdepåer som inte svarar på diet eller träning. Behandlingen är behaglig, avslappnande och helt smärtfri.

Effekten får man genom att laserenergin träffar fettcellerna, värmer upp dem och bryter ner cellmembranet. Innehållet med vatten, glycerol och fria fettsyror frigörs från cellerna, glycerol återvinns i kroppen till energi och vattnet töms ut från kroppen genom lymfsystemet. Fettcellerna minskar i storlek direkt, vilket innebär att resultatet är synligt och mätbart direkt efter första behandlingen.

Även blodcirkulation, kollagen- och elastinproduktionen stimuleras som i sin tur ökar hudens spänst.

Omedelbara resultat syns direkt efter behandlingen, studier visar en minskning med 1-4 cm efter en behandling på ett område.

Boka behandling

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan. Vi återkommer till dig med en bekräftelse på din bokning.