Press

head

Klinik med hjärtat på rätta stället

Laser Beauty är salongen som erbjuder allt inom skönhetsvård. På salongen tas du väl om hand och Diba Kian med personal får dig att känna dig trygg och må bra så väl på insidan som på utsidan.

17230AltImageDiba Kian är frisören som utbildade sig till hudterapeut och som kan erbjuda allt inom skönhet och laserbehandlingar. Hon startade Laser Beauty 2009 och finns idag i FARST CENTRUM. Fokus ligger på att ge positiv energi till kunderna som kommer till skönhetssalongen.
– Vi arbetar mycket med fettreducering med laserbehandling och då och i andra behandlingar är det viktigt att ha hjärtat med och ge positiv energi till kunderna, säger Diba.

Laser Beauty kan erbjuda allt från fettreducering med laser till hårklippningar och massage. De erbjuder också, fettsugning, botox och filler. De har en sjuksköterska och kirurg som de samarbetar med och som efter ett besök hos Laser Beauty kan göra kirurgiska ingrepp som till exempel fettsugningar. För mer information och olika paketpriser rekommenderas ett besök till Laser Beautys salong eller hemsida.

Patienterna som besöker Laser Beauty kommer från hela Stockholmsområdet. I början var det bara kvinnor, men nu har också männen hittat hit. Innan behandlingen görs en konsultation för att se att kunden är frisk och för att veta vilka mediciner patienten tar. De berättar om vad som ska göras under behandlingen, om att när det handlar om fettreducering med laser krossar lasern fettcellerna och försvinner ut genom kroppen på ett naturligt sätt. När det gäller fettreduceringarna rekommenderas återkommande besök för att se resultat.
– Det är viktigt att vi ger information till kunden, eftersom det finns saker som patienten måste förbereda innan, säger Diba.

Laser Beauty har lång erfarenhet inom skönhetsvård och kan alltid ge goda råd till patienten och en positiv känsla som gör att de väljer att gå hos Laser Beauty.
– Vi tar hand om kunden och jobbar från hjärtat och då känner kunden det, säger Diba.

Framtiden är ljus för Laser Beauty. De har byggt upp en trygg och stabil kundkrets som vet att hos Laser Beauty finns den bästa skönhetsvården så konkurrensen påverkar dem inte.
– Kunden vet var de får rätt och bäst behandling, avslutar Diba.

Källa: http://lbeauty.stockholm.foretagsmagazinet.se

Copyright

Copyright
2016 © Laser Beauty

Web
NyWeb

Facebook

Öppettider

Måndag - fredag
10.00 - 19.00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt
Övriga tider enligt överenskommelse.

Farsta

Adress
MUNKFORSPLAN 37
123 47 Farsta
E-post
info@lbeauty.se
Telefonnummer
08-12059555
0762128682

Västerhaninge

Adress
VERKSTADSVÄGEN 14
137 37 Västerhaninge
E-post
info@lbeauty.se
Telefonnummer
08-12059555
0762128682